Nedávná výhra ve Sportce přinesla nejedno překvapení

Ve středu 15. dubna padla pátá nejvyšší výhra v historii Sportky ve výši přes 192 miliónů korun. Na stupních vítězů stanul jeden jediný výherce, který se s nikým o výhru nemusel dělit. Tedy téměř s nikým… přes 30 miliónů korun bude muset podle zákona, který platí od začátku tohoto roku přenechat státu. Naštěstí za něj tuto sumu odvede už společnost Sazka. Osobně tedy z výhry nic odkrajovat nemusí… to by totiž mohlo bolet. Každopádně tato výhra ve Sportce s sebou přinesla další netradiční momenty.

V neděli se sázkaři chtěli výjimečně trefit do 2. pořadí…

Kromě obrovského překvapení, které Sportka vlivem šťastně vylosovaných čísel přichystala pro samotného výherce 192 miliónů, překvapení měla i pro sázkaře, kteří se o výhru ve Sportce chtěli navzdory velmi nízkého jackpotu Sportky pokusit hned další slosování – v neděli 19. dubna. Předpokládaná výhra 2. pořadí 2. tahu byla výjimečně vyšší (téměř 3,5 milionu) než předpokládaná výhra 1. pořadí 1. tahu (cca 2,3 milionu). A tak nemusíte dlouze hádat, do jakého pořadí se výherci chtěli spíše trefit.

Po nedělním slosování (19. dubna) však nikdo na milióny nedosáhl.

Pořadí Sportky

Výhru ve Sportce ovlivňuje počet uhodnutých čísel a Sportku dělá zajímavou její stále rostoucí jackpot.

  • 6 uhodnutých čísel + poslední číslo Šance vám při plném tiketu zajistí výhru Superjackpotu Sportky. Že je možné se do této výhry trefit o tom svědčí nedávná pátá nejvyšší výhra Sportky – ve výši přes 192 miliónů korun.
  • 6 uhodnutých čísel = výhra 1. pořadí
  • 5 uhodnutých čísel + 1 dodatkové číslo = výhra 2. pořadí
  • 5 uhodnutých čísel = výhra 3. pořadí
  • 4 uhodnutá čísla přinesou výhru 4. pořadí
  • 3 uhodnutá čísla = výhra 5. pořadí

Uhodnout 2 nebo pouze 1 číslo bohužel nestačí. O to je ale Sportka napínavější.

Nepodařilo se vám ve Sportce vyhrát? To nic, už po slosování můžete zjistit předpokládané výhry dalšího slosování.

A ještě jsou tady Sportka tahy

Jak jistě víte, Sportka má dva tahy, které jsou na sobě nezávislé a vy tedy máte možnost vyhrát v každém z nich. Výše výhry se odvíjí od toho, kolik hráči vyhrávali v předchozích slosování.

Jackpot Sportky je proklatě nízko, zkuste třeba Eurojackpot

Každopádně pokud nemáte peněz nazbyt a chcete, aby vaše sázka byla maximálně efektivní, sázení Sportky si na chvíli odpusťte. Dejte jackpotu čas, aby se zase vyšplhal do astronomických výšin, tak jak je to u něj zvykem. Místo Sportky hrajte třeba Eurojackpot, ve kterém jsou 2,5 miliardy.

Jaké to je probudit se bohatší o 192 024 310 korun?
Díky vyhraným milionům si konečně může koupit vlastní dům

Napsat komentář

Vaše jméno bude zobrazeno, není ale povinné a může být smyšlené. Jeho poskytnutím budou komentáře přehlednější, jinak se váš příspěvek zobrazí jako anonym. Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Nevkládejte do textu vaše ani cizí osobní údaje, reklamy anebo odkazy na jiné strány, váš komentář by tím nebyl zveřejněn.