Šťastný los – film o výhře v loterii

Jaké to doopravdy bude, až se konečně trefíte do výherních výsledků Sportky a vyberete její jackpot? To se lze jen domýšlet. Nějakou představu samozřejmě mít můžete a některé typické scénáře vám mohou nabídnout i filmy s touto tématikou. Jako například komedie „Šťastný los” z roku 2010 (režie Erik White). Hlavní hrdina Kevin Carson v ní vyhraje 370 miliónů dolarů. A zažije nejtěžší chvilky svého života.

Nejdůležitější je výhru ve Sportce ututlat

Už jsme se na Loterijnici párkrát zmiňovali o tom, jak důležité je výhru ve Sportce utajit přinejmenším v prvních okamžicích. Tím si dáte čas na to, abyste v sobě pohádkovou výhru zpracovali a vymysleli prvních pár kroků, aniž by na vás tlačilo vaše okolí. Stejného názoru je i Kevin – obyčejný kluk vedoucí všední život. Zjišťuje ale, že to není tak jednoduché. O astronomické výhře v loterii se začnou rychle šířit zvěsti a Kevin je svědkem velké změny chování svého okolí. Ze dne na den se stává oblíbencem a zájem o něj projevují i dívky, které o něj dříve ani pohledem nezavadily.

Naneštěstí má loterijní kancelář, která by mu mohla výhru vyplatit o víkendu zavřeno. A tak musí Kevin vymyslet plán, jak přežít tři dny do vyzvednutí výhry, aniž by podlehl falešným trikům svého okolí.

Film „Šťastný los” je komedie o tom, jakou moc peníze mají a co všechno jsou lidé pro peníze schopni udělat. Sledováním tohoto filmu si můžete zkrátit dlouhou chvíli do večerního slosování Sportky. Sami posuďte, jestli byste to po výhře ve Sportce měli podobně jako Kevin.

Podfukáři amatéři
Charitativní loterie o obrazy Pabla Picassa se uskutečnila i letos

Napsat komentář

Vaše jméno bude zobrazeno, není ale povinné a může být smyšlené. Jeho poskytnutím budou komentáře přehlednější, jinak se váš příspěvek zobrazí jako anonym. Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Nevkládejte do textu vaše ani cizí osobní údaje, reklamy anebo odkazy na jiné strány, váš komentář by tím nebyl zveřejněn.