Během 4 měsíců se z něj stal 2x milionář

Americký pětašedesátiletý zemědělec, který už od svých 25 let žije v karavanu, se v květnu tohoto roku stal výhercem více než 23,5 milionu korun. Štěstěna se ho však držela i nadále, a to až do září, kdy si na dalším stíracím losu setřel výhru, tentokrát ale mnohem nižší. Činila téměř 2,4 milionu korun. Senior není jediným členem rodiny, který někdy vyhrál peníze. Před časem totiž i jeho syn přišel ke spoustě peněz, přesněji k 250 000 dolarů díky tamní loterii.

Nový multimilionář svůj život po tučných výhrách téměř nezměnil. Stále pracuje na směny u místního dodavatele betonu, kde řídí traktor s čelním nakladačem. Dokonce si i přes naléhání svých blízkých nepořídil nové bydlení a bydlí stále v karavanu. Jediné, co na svém dosavadním životě pozměnil je to, že si místo burgerů a hot dogů začal v bistru kupovat lepší večeře, jako je například humr. Za další peníze udělal pár oprav a výměn na svém karavanu. Výhru si nenechal celou jen pro sebe, ale část z ní rozdělil mezi své tři děti, zbytek hodlá uložit a spořit na budoucnost.

Podle slov výhercových blízkých nebyl nikdy na bezmyšlenkovité nákupy a divoký životní styl. Má rád svůj klidný život a ani miliony ho nepřiměly se ho zbavit. Jeden ze sourozenců prozradil, že dětství trávili v chudobě na farmě. Což je možná důvod, proč zůstal stále tak pokorný.

Jaká čísla vyplnit do tiketu Sportky?
Na miliardovou výhru čekal dlouhých třicet let

Napsat komentář

Vaše jméno bude zobrazeno, není ale povinné a může být smyšlené. Jeho poskytnutím budou komentáře přehlednější, jinak se váš příspěvek zobrazí jako anonym. Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Nevkládejte do textu vaše ani cizí osobní údaje, reklamy anebo odkazy na jiné strány, váš komentář by tím nebyl zveřejněn.