Zbořte rutinu všednosti tím, že si dopřejete něco mimořádného

… třeba i možnost vyhrát milióny. Už zítra, to je v pátek 13. března se mimořádně losuje Sportka. A to je příležitost i pro ty, kteří pravidelně nesází. Svou imunitu proti lepivé smůle pátku třináctého si můžete ověřit i vy. Že jste nikdy předtím Sportku nehráli? V tom je ten vtip. Sportka se totiž neptá, zda-li jste jí věrní a kolik z vašich finančních prostředků se podílí na naplnění jackpotu. Paradoxně může vyhrát úplný nováček, kterému s vyplněním tiketu pomůže obsluha sázkového terminálu.

Někoho rutina ve Sportce baví

Nejbližší mimořádné losování Sportky je tedy vypsáno na pátek 13. března. Je to v pořadí 4. mimořádné slosování tohoto roku a příjem sázek už běží od 15. února. Některým sázkařům nemusí sázení jen při mimořádných slosování stačit, a proto jsou mnohem radši za rutinu, která ve Sportce nastává každý týden. Sází se pravidelně ve středu a v neděli a někteří sázkaři už z toho mají svůj oblíbený rituál. Existují i takoví, kteří na výherní výsledky Sportky číhají dokonce každé slosování. Kromě pravidelných se účastní i těch mimořádných.

Sazka pomáhá hráčům Sportky vyjít z rutiny třeba už zmiňovaným mimořádným slosováním Sportky nebo možností kromě běžné výhry získat i Prémii Sportky. Třeba už v pátek 27. 3. může jeden ze sázkařů, který vsadí plný tiket včetně Šance, vyhrát chalupu v hodnotě 3,5 miliónů, nebo si může výhru vybrat v penězích.

Udělejte něco jinak…

Rutina se však nevkrádá jen do slosování Sporky, nýbrž i do všech činností, které děláme opakovaně. Aby nám z toho, jak se říká „nehráblo”, je doporučeno alespoň sem tam dělat věci jinak. Při nejmenším nám to pomůže dostat se ze zajetých kolejí a restartovat své myšlenkové pochody.

Přitom nemusí jít o nic složitého. Stačí při cestě z práce/do práce obměnit svou běžnou trasu.

Které země mají před námi ve sbírání účtenek náskok?
Co by se vám nemělo stát po výhře v loterii, abyste si mohli výhru užít?

Napsat komentář

Vaše jméno bude zobrazeno, není ale povinné a může být smyšlené. Jeho poskytnutím budou komentáře přehlednější, jinak se váš příspěvek zobrazí jako anonym. Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Nevkládejte do textu vaše ani cizí osobní údaje, reklamy anebo odkazy na jiné strány, váš komentář by tím nebyl zveřejněn.